Een banner, bache of spandoek laten bedrukken? Qua-3 doet het voor jou!

Spandoeken, banners en baches in allerlei uitvoeringen en formaten

Spandoek, banner of bache? Deze termen worden vaak door elkaar gebruikt en dekken min of meer dezelfde lading. Spandoeken en banners kan je ook bij ons krijgen in allerlei uitvoeringen en formaten. Met een knappe banner of in het oog springend spandoek val je in elk geval op en krijgt iedereen te zien wat jij wil laten zien!

Ontwerp van je spandoek, banner of bache

Bij drukkerij Qua-3 kan je niet alleen terecht voor de bedrukking van banners, maar ook voor het ontwerp van al je spandoeken. Onze ervaren ontwerpers helpen je graag bij de creatie een origineel en effectief ontwerp dat jouw merk weerspiegelt. Zo weet je zeker dat jouw banners de aandacht zullen trekken.

Banner, spandoek en bache voor binnen en buiten en in allerlei formaten

We maken banners en spandoeken voor binnen en buiten. Buiten kan je je banner dan bevestigen aan je gevel met een frame of bannerrail. Of je kiest voor touwen die je door de oogringen in je banner haalt.
Banners die bedoeld zijn om aan hekwerk te bevestigen – ook hekwerkdoek of herasdoek genoemd – maken we ook. Net zoals bouwhekdoeken.

We sommen alle mogelijkheden voor je op:

 • Standaard spandoek
 • Grootformaatposter
 • Aankondigingsbord
 • Bouwhekdoek
 • Hekwerkdoek
 • Spandoek of banner met frame
 • Bache
 • Gevelbanner of gevelbannier
 • Beachflags

Deze banners en doeken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld PVC, polyester en mesh.

Rolbanner in twee verschillende formaten

Een rolbanner is een van de populairste banners. Een rolbanner bestaat uit een aluminium cassette met een rolbaar doek erin dat kan uitgerold worden.
Onze rolbanners zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten:

 • 85 x 200 cm
 • 100 x 200 cm

Onze rolbanners zijn stevig en het spandoek is ook vervangbaar. Als je event of product verandert en je past ook je spandoek aan met een nieuw ontwerp, dan kan je de aluminium cassette gewoon hergebruiken. Een perfect duurzame rolbanner dus!

X-banner

De X-banner (60 x 160 cm) is een kruisvormige constructie met een doek. Dit type banner is een echt lichtgewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Ideaal bijvoorbeeld om mee te nemen op een vliegtuig en heel geschikt voor presentaties, beurzen of promo-acties.

Baches

Baches zijn grote, stevige doeken die heel geschikt zijn om aan gebouwen, hekken, enz. te bevestigen en een sterke, visuele boodschap uit te dragen. Baches zijn ook handig om op te hangen boven jouw bedrijfsterrein of bouwplek. Baches voorzien we in twee materialen:

 • Mesh (lucht- en lichtdoorlatend zodat je de bache bv. voor een raam kan hangen)
 • PVC (heel sterk)

Je kan ze laten omzomen met oogringen en we leveren er rekkers of stormrekkers (voor een vrijstaand frame) bij.

Spandoeken

Spandoeken zijn perfect voor tijdelijke promotiecampagnes of evenementen. Ze kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt worden en worden vaak gemaakt van stevig plastic of vinyl. Verkrijgbaar in allerlei formaten en uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden.

Werfdoek of herasdoek

Een werfdoek, hekwerkbanner of herasdoek laat de wind door en is ideaal om op een werfhek of herashek te bevestigen. Plaats je bedrijf in de kijker met een professioneel ontworpen en geproduceerd herasdoek.

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en/of bedrukken, printen van jouw banner, spandoek of bache?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren!