Qua-3: jouw drukkerij voor alle folders en flyers

Van opvallende flyer tot informatieve folder

  • Een opvallende flyer om de buurt op de hoogte te brengen van je gloednieuwe winkel?
  • Een duidelijke, knappe folder die de werking van je organisatie uitlegt?
    Bij Qua-3 ben je aan het goede adres om een aantrekkelijke folder of flyer te laten ontwerpen én te laten drukken of printen!

Een folder of een flyer: nog altijd een krachtig marketing tool

Folders en flyers zijn nog altijd een uitstekend medium om je merk bekend te maken en je boodschap te verspreiden. Bedrijven, organisaties en verenigingen en particulieren maken sinds jaar en dag gebruik van deze krachtige marketing tools. Drukkerij Qua-3 helpt je met het design en afdrukken van professionele folders en flyers.

Het ontwerp van je folder of flyer: cruciaal om je doel te bereiken

Het ontwerp van je folder of flyer maakt dat je doelpubliek hem bekijkt of in de prullenmand gooit… Het design bepaalt mee de boodschap die je overbrengt en de impact op de lezers. Drukkerij Qua-3 heeft een professioneel team van ontwerpers. Samen met jou ontwikkelen we een grafisch ontwerp dat perfect past bij je merk of boodschap. Heb je al een ontwerp? Dan kan je dit hier uploaden en je drukopdracht online doorgeven.

Load hier je bestand op voor druk en print!

Folders en flyers in verschillende formaten, kleuren

Je kiest uit verschillende formaten, kleuren, beelden en lettertypes om je folder of flyer te personaliseren. Ook de papierkeuze is aan jou. Bij een folder of flyer is het cruciaal om de boodschap kort en duidelijk over te brengen en de lezer te verleiden om er meer over te willen weten. Qua-3 haalt al zijn vakkennis boven om ervoor te zorgen dat je folder of flyer opvalt en zijn/haar doel bereikt.

Je folder of flyer in kleine en grote oplagen

Wat betreft de oplage, biedt Qua-3 zowel kleine als grote oplagen aan. Kleine oplagen zijn ideaal voor kleinere evenementen en verenigingen die hun boodschap willen verspreiden. Dit zijn afdrukken van 50 tot 1000 exemplaren, afhankelijk van de behoefte. Grote oplagen zijn geschikt voor bedrijven en organisaties die het groter zien en een groter doelpubliek willen bereiken. Dit zijn afdrukken van 1000 tot 50.000 exemplaren. Qua-3 biedt aangepaste oplossingen voor elke behoefte.

Prijs folder of flyer

De prijzen voor folders en flyers bij Qua-3? Duidelijk en concurrentieel! En afhankelijk van het ontwerp, de dikte van het papier, de oplage en het formaat dat je kiest. Graag een gepersonaliseerde offerte voor jouw flyer of folder? Neem contact met ons op en we helpen je met de beste optie binnen je budget.

Je folder of flyer opsturen of laten bussen

Je folder laten versturen naar jouw adressenbestand of je flyer laten bussen in de buurt? Ook daar zorgt Qua-3 voor. Zo bereik jij exact wie je wilt!

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en/of drukken, printen van flyer of folder?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren!