Een catalogus, magazine, brochure of boekje laten drukken? Dat doe je bij drukkerij Qua-3

Verpak je boodschap in een mooi gedrukte catalogus, magazine, brochure of boekje

  • Een professioneel ogende catalogus met al je producten versturen naar al je klanten?
  • Een fancy personeelsblad uitbrengen?
  • Een magazine laten drukken voor je beroepsvereniging?
  • Een boekje uitbrengen met al de sponsors van je event?

Of je nu een particulier bent of een vereniging, organisatie of bedrijf vertegenwoordigt, het is altijd fijn om je boodschap in een mooi gedrukte catalogus, magazine, brochure of boekje te verpakken. Elke publicatie is uniek. Daarom bieden we dan ook een scala aan opties om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk er precies zo uitziet als jij wilt.

Lay-out en ontwerp: ook dat kan inhouse bij Qua-3

Graag hulp bij het ontwerp en design van jouw magazine, boekje, catalogus of personeelsblad? De uitstraling ervan bepaalt jouw succes ermee. Laat ons weten wat je graag of niet graag wilt of laat ons ons creatieve ding doen als je zelf geen idee hebt. Onze professionele grafisch ontwerpers ontwerpen jouw publicatie tot in de kleinste details. Samen zorgen we ervoor dat de lay-out en het ontwerp tot in de perfectie zijn afgewerkt.

Je magazine, brochures, boekjes catalogussen in grote of kleine oplage

Of je een kleine of grote oplage nodig hebt, bij drukkerij Qua-3 helpen we je graag verder. Van enkele stuks tot tienduizenden exemplaren: de keuze is aan jou! Met onze geavanceerde druktechnologieën en onze ervaren medewerkers ontwerpen en drukken we je publicatie op tijd en binnen budget.

Onze concurrentiële prijzen voor het drukken en printen van jouw catalogus, boekje of magazine

We hanteren geen vaste prijzen, omdat de kosten voor ontwerp en drukwerk afhankelijk zijn van jouw specifieke wensen. We maken altijd een uitgebreide offerte op maat. Zo weet je precies wat de kosten zijn.

Duurzaamheid

Bij Qua-3 drukkerij geven we om het milieu en daarom werken we zo duurzaam mogelijk. We gebruiken alleen papier dat FSC-gecertificeerd is en we recyclen al ons afval. Daarnaast gebruiken we alleen inkten op waterbasis. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw publicatie er niet alleen goed uitziet, maar ook milieuvriendelijk is. Een troef die je zelf ook kan uitspelen naar je eigen klanten toe.

Verzending en levering? Qua-3 doet ook al je mailings!

Als je publicatie gedrukt is en klaar voor verzending, kunnen we je magazine, blad, boek(je) of catalogus in gepersonaliseerde enveloppen versturen. Wij verzorgen dus ook al je mailings! Drukkerij Qua-3 drukkerij regelt het voor jou.

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en/of drukken, printen van jouw catalogus, magazine of bruchure?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren!