Drukwerk voor je school, opleidingsinstituut, universiteit of hogeschool? Qua-3 drukt cursussen, agenda’s, rapportmappen, …

Printen en afdrukken van alle opleidingsmateriaal

  • Cursussen laten afdrukken voor jullie leerlingen of studenten?
  • Agenda’s op maat met eigen cover en logo van de school?
  • Rapportmappen nodig voor het komende schooljaar?

Qua-3 helpt je met het printen en afdrukken van al jullie cursussen en ander drukwerk voor leerlingen, studenten, leerkrachten, lesgevers, docenten, … Wij drukken het af volgens jullie wensen. Hulp nodig bij de lay-out? Ook daarin ondersteunt Qua-3 volledig.

Load hier je bestand op voor druk en print!

Cursussen in kleine en grote oplages

Drukkerij Qua-3 is de flexibiliteit zelve wat betreft oplages. Of je nu tien of tienduizend stuks drukwerk nodig hebt, wij drukken je cursus voor je af. Wij garanderen een hoge kwaliteit, ongeacht de oplage. Vanuit ons duurzaamheidsbeleid werken we altijd zo milieubewust mogelijk. Bij kleine oplages drukken we digitaal en bij grote oplages maken we gebruik van offset drukwerk.

Ook voor de lay-out zorgen wij!

Voor scholen en opleidingsinstellingen is het belangrijk dat cursussen, agenda’s, rapportmappen en ander presentatiemateriaal er professioneel uitzien. Vinden jullie het lastig om zelf alles te ontwerpen? Laat ons ontwerp- en lay-outteam jullie hierbij helpen. Zij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van drukwerk voor scholen en opleidingsinstituten, hogescholen en universiteiten.

Concurrentiële prijzen

De prijs van het drukwerk hangt af van verschillende factoren, zoals de oplage, het formaat, de papiersoort en de afwerking. Bij Qua-3 geven we je altijd vooraf een duidelijke prijs. We bespreken vooraf wat er exact nodig is en we stellen vervolgens een passende offerte op. Onze prijzen zijn altijd concurrentieel. We zoeken altijd naar oplossingen die rekening houden met je budget.

Levering op school of individueel bij de studenten of leerlingen

Wij kunnen je drukwerk afleveren op jullie adres, maar ook een mailing naar individuele adressen is mogelijk. Wij werken samen met betrouwbare postbedrijven voor een vlotte en tijdige levering.

Ook voor ander presentatiemateriaal staan wij paraat

Een brochure over je cursusaanbod? Een leuke folder over jullie school? Een flyer voor jullie benefietevent? Ook voor promotiemateriaal en presentatiemateriaal kan je bij Qua-3 terecht. Wij zorgen voor een aantrekkelijk design, kwalitatief drukwerk en indien nodig ook verzending of mailing.

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en drukken van jullie cursussen, rapportmappen, agenda’s en ander schoolmateriaal?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren.