Qua-3: een snelle, persoonlijke service voor al je drukwerk en grafisch ontwerp!

Vakmensen met een liefde voor professioneel drukwerk

Sinds de oprichting in 1998 staat Qua-3 dagelijks voor je klaar met een gedreven team van op en top vakmensen. Ann en Bart, de oprichters, hebben hun passie voor professioneel design en drukwerk altijd vormgegeven in vakkundige eindproducten. Didier, de nieuwe zaakvoerder sedert 2022, bekijkt zijn vak met dezelfde geestdrift. Net zoals ons team van medewerkers dat liefde voor drukwerk, grafisch ontwerp en veel ervaring combineert.

One-stop-shop

Wij doen niet alleen al jouw drukwerk. Zij zorgen ook voor excellent grafisch ontwerp van al je communicatie. Van een professioneel visitekaartje en een knappe brochure, over een flashy flyer en een opvallende gevelbanner tot een attractieve huwelijksuitnodiging en een mooi geboortekaartje. Wij ontwerpen en drukken wat jij nodig hebt! Of je nu een particulier bent of een bedrijf of vereniging vertegenwoordigt.

Een persoonlijke service voor iedere klant

Ja, inderdaad, je kan heel goedkoop allerlei drukwerk online bestellen. Maar als je die bestelling dan thuis aankrijgt, blijkt het toch niet te zijn wat jij voor ogen had. Bij ons kan je al je drukwerk met ons bespreken… vooraf! We denken graag met je mee en geven altijd vrijblijvend en professioneel advies over het soort materiaal, het ontwerp, de druk, … We zoeken altijd met je mee naar oplossingen die bij je budget passen.

Spring eens binnen tijdens onze openingsuren of maak een afspraak

En anders dan een webshop, kan je ook echt bij ons binnenspringen. Lever via mail of telefoon? Ook langs deze kanalen zijn we altijd bereikbaar. We nemen graag de tijd om een project met jou te bespreken. Maak gerust een afspraak en we zijn er helemaal voor jou!

Concurrentiële prijzen

En samen met die persoonlijke service krijg je toch altijd een scherpe, concurrentiële prijs. Is een bepaalde oplossing te duur voor jou? Dan gaan we op zoek naar een goedkoper alternatief. Jou tevredenstellen met knap drukwerk: daarvoor doen we het!

Snelle service en korte doorlooptijden

Snel je drukwerk nodig? Geen probleem. Wij werken vlug en garanderen korte doorlooptijden. Zo hoef jij nooit lang te wachten op je drukwerk. Je kan zelf je ontwerp online uploaden en een drukopdracht zo doorgeven:

Load hier je bestand op voor druk en print!

Professionele partners voor… alles

Als we het zelf niet kunnen, doen we het niet. Maar dan doen we wel heel graag een beroep op een van onze professionele partners waar we al lang mee samenwerken. Zo hoef jij niet op zoek te gaan naar een andere oplossing en kan je gerust zijn dat al je drukwerk en signalisatie in goede handen is. Alles wat bedrukt moet worden, daar zorgen wij voor!

Maatschappelijk, duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen

Bij Qua-3 hechten wij veel belang aan mens, milieu en klimaat. Het welzijn van onze werknemers is onze prioriteit. Zo gelden er flexibele werkuren die we in onderling overleg vastleggen. Sinds 2008 hebben we een werknemer met een mentale beperking in dienst, in samenwerking met De Thuishaven. Onze kantoren zijn op ergonomisch vlak zo optimaal mogelijk ingericht.

Onze standaardpapieren zijn allemaal FSC-gecertificeerd en dus afkomstig van duurzaam bosbeheer. Wij hergebruiken al het verpakkingsmateriaal dat binnenkomt om ons drukwerk in te verpakken. Al ons afval wordt gescheiden opgehaald door erkende afvalverwerkers.

Digitaal drukken doen we zonder water, drukplaten of chemische stoffen. Al onze digitale persen zijn uitgerust met een energy star label. De workflow bepaalt wanneer de drukpersen worden ingeschakeld. Onze recent gerenoveerde werkplek is volledig uitgerust met ledverlichting. Alle gevels en ramen zijn geïsoleerd en ons dak ligt vol zonnepanelen. Transporten en leveringen worden zoveel mogelijk gegroepeerd om nodeloze verplaatsingen te vermijden.

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en/of bedrukken, printen van jouw drukwerk?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren!