Kalenders, blocnotes en doorschrijfsets voor je onderneming? Qua-3 verzorgt al het drukwerk voor je bedrijf!

  • Een knappe kalender laten drukken om aan je klanten cadeau te doen?
  • Een opvallend notitieblok met je eigen logo laten maken?
  • Een eigen, unieke doorschrijfset of doordrukset voor je bestellingen, leveringen en herstellingen aan huis?

Een unieke kalender op maat voor jouw onderneming

Zelf al een originele kalender ontworpen? Of graag een gepersonaliseerd design voor een unieke, knappe kalender om onder je klanten te verdelen? Wij ontwerpen en drukken je kalender af, precies zoals jij het wilt. We maken en ontwerpen kalenders in tal van soorten, formaten, met of zonder foto’s, … Denk maar aan:

  • Driehoekskalenders
  • Bureaukalenders
  • Omlegkalenders
  • Standaard kalenders om op te hangen

De mogelijkheden zijn eindeloos. We adviseren je graag over het ontwerp, de druk, de verzending naar je klanten, … En we maken altijd een vrijblijvende, gratis offertje als je dat graag wilt.

Gedrukte notieblokken en schrijfblokken

Wil je je klanten of studenten de kans geven om notities te nemen tijdens jouw uiteenzetting of les? Ga voor een gepersonaliseerde, op maat ontworpen notitiebok. Helemaal in jouw huisstijl, het formaat dat jou het meest praktisch lijkt, met het aantal vellen dat je voor ogen hebt (van 25 tot 100) en met lijntjes, zonder lijntjes, commercieel geruit, …
Om het kort en bondig te houden: jouw gedrukte notitieblok of schrijfblok precies naar jouw smaak. Heb je zelf al een ontwerp? Dan drukken we dat in de oplage die je wilt (vanaf … exemplaren tot enkele duizenden).

En ook voor je doorschrijfset of doordrukset ben je bij Qua-3 aan het goede adres!

Een handige doorschrijfset is voor veel vakmensen onmisbaar. Heel handig voor je offertes, bestelbonnen, servicebonnen, orderbonnen, facturen, … We ontwerpen je eigen doordrukset met je logo en gegevens en drukken hem af in de oplage die je nodig hebt. Onze doorschrijfsets zijn er in verschillende kleuren: wit en geel; wit, geel en roze, … Liever een blauw blaadje ertussen? Ook dat kan. We horen het graag wat je precies wilt! We maken altijd vrijblijvend een offerte.

Jouw kalender, notitieblok en doorschrijfset: van ontwerp en drukken tot verzending en bij je klant in de bus

Bij Qua-3 zit je goed voor het volledige traject: van het ontwerp van je kalender, notitieblok of doordrukset, over het drukken tot het verzenden. Inderdaad, wij nemen ook de verzending  van je kalender of notitieblok voor onze rekening. Hoe makkelijk kan het zijn? Qua-3 is jouw one-stop-shop voor al je drukwerk. Check ook even onze andere producten voor ondernemers en bedrijven:

Benieuwd naar de prijs voor het ontwerp en/of drukken, printen van kalender, notitieblok of doorschrijfset?

Contacteer ons of bel +32 (0) 3 454 19 60
Of spring gewoon eens binnen! Check hier onze openingsuren!